360 de sancţiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii doljeni în weekend-ul trecut

0

În acest weekend, între 20 și 22 octombrie 2017, polițiști din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Dolj și formațiunilor rutiere din cadrul polițiilor municipale şi orășeneşti au actionat pe principalele drumuri naționale şi județene, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul conducătorilor auto punând accent pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

La acțiune a participat o medie zilnică de 38 de polițiști. Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 360 de sancţiuni contravenționale în valoare de peste 104.000 lei. De asemenea, polițiștii au constatat 4 infracțiuni la regimul circulatiei rutiere, sens în care au întocmit 4 dosare de cercetare penală.

Astfel, 251 de sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea vitezei legal admise pe respectivele tronsoane de drum, în timp ce 109 sancțiuni au fost aplicate de polițiști pentru comiterea unor alte abateri. De asemenea, au fost reținute 20 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Totodată, polițiștii rutieri au retras 4 certificate de înmatriculare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here