Primăria Râmnicu Vâlcea pregăteşte oraşul pentru Sărbătoarea Paştilor

0

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea derulează mai multe lucrări de înfrumuseţare a oraşului prin intermediul Direcţiei Administrarea Domeniului Public.

Mai multe echipe ale DADP, în colaborare cu Pieţe Prest SA, s-au concentrat pe reabilitări la parcul din faţa Casei Tineretului, o zonă foarte apreciată de locuitorii din cartierul Ostroveni, unde s-a intervenit la iluminatul public, s-a montat o ţâşnitoare nouă, s-au făcut reparaţii la aleile pavate, precum şi la locul de joacă de aici.

Alte lucrări din aceeaşi categorie au vizat Complexul Nord – unde s-a montat, de asemenea, o ţâşnitoare, locurile de joacă din Parcul Mircea cel Bătrân, de la blocul CPL – str. Ferdinand şi de la Şcoala Gimanzială nr. 5 (reparaţii echipamente de joacă şi vositorii), precum şi fântânile arteziene din oraş, ce urmează să fie puse în funcţiune în perioada următoare, fără a fi neglijate, totuşi, activităţile curente precum cele de extindere a iluminatului public la parcarea de lângă blocul I 11 – Nord, ridicarea unui zid de sprijin pe str. Matei Basarab sau montarea de limitatoare de viteză pe strada R.V.Băbeanu.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here