Alegerea sistemului de încălzire – află de la AMASS cum poţi lua cea mai bună decizie

0

Oricine şi-ar dori o locuinţă călduroasă pe timpul iernii, fără să plătească facturi imense şi fără să fie nevoit să facă economie la căldură. În viitor, orice locuinţă va putea avea un  consum energetic redus, datorită alternativelor ecologice şi viabile precum panourile solare şi sistemele de încălzire în pardoseală.

Însă de ce să aşteptăm viitorul, când aceste sisteme sunt mai aproape ca niciodată de noi? Totul constă în găsirea acelui partener care vă poate oferi soluţii accesibile şi complete, iar grija căldurii va fi înlocuită cu plăcerea confortului şi satisfacţia costului.

AMASS, o companie dedicată în mod exclusiv soluţiilor de încălzire mai ieftine ca gazul, reprezintă una dintre cele mai bune opţiuni de pe piaţa românească. Aici puteţi beneficia de cea mai modernă şi economică încălzire electrică în pardoseală, dar şi de încălzirea cu ajutorul radiatoarelor electrice cu rocă vulcanică.

Pentru a oferi un o gamă cât mai completă de servicii, tot această companie vă pune la dispoziţie şi degivrare jgheaburi şi burlane, rampe şi alei etc.

De ce să alegeţi AMASS? Pentru că este o companie specializată în sisteme economice de încălzire, iar principiul pe care se bazează este acela de aduce sisteme de încălzire mai ieftine decât gazul dar cu un confort ridicat.

AMASS înseamnă costuri de investiţie reduse, costuri de consum mult mai mici, un confort termic superior faţă de centrala pe gaz, un sistem sănătos şi sigur pentru întreaga locuință şi familie. Experienţa acestei echipe a ajuns la 15 ani, timp în care o mulţime de clienţi au descoperit beneficiile unui sistem de încălzire ieftin şi economic.

În cazul în care nu ştiţi ce să alegeţi, specialiştii de aici vă stau la dispoziţie cu asistență şi toate informaţiile de care aveţi nevoie. Astfel, dacă vreţi să nu mai simţiţi niciodată senzaţia de „picioare reci” şi să vă lăsaţi copiii să se joace pe jos, fără să vă faceţi griji că vor răci, sistemul de încălzire electrică în pardoseală este cea mai bună opţiune. Pe lângă confortul termic superior, acest sistem vă oferă eleganță şi stil, dat fiind că nu mai este nevoie de ţevi, calorifere sau alte accesorii care să ocupe spaţiul şi să aibă nevoie de întreţinere.

Pe lângă faptul că are un consum mai mic cu 30% faţă de o centrală obişnuită pe gaz, pardoseala dumneavoastră rămâne caldă chiar şi atunci când sistemul nu funcţionează, dat fiind că inerţia termică ajută la reţinerea căldurii şi eliberarea acesteia treptat. Termostatele AMASS vă ajută să controlaţi sistemul chiar şi când sunteţi plecaţi, dat fiind că acestea sunt dotate cu funcţii moderne, ce vă permit realizarea unui program personalizat în funcţie de programul familiei dumneavoastră.

Aşadar, inerţie termică, automatizare şi energie electrică, adică o resursă inepuizabilă, care adunate fac ca în prezent clienţii AMASS să beneficieze de o medie lunară de consum iarna de 600 ron/150 mp. Aceste trei criterii sunt folosite pentru sistemele de încălzire AMASS, atât de eficiente şi economice pentru orice tip de locuinţă. Intraţi pe www.amass.ro şi vedeţi ce spun clienţii AMASS, descoperiţi lumea încălzirii smart.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here