Astăzi, 26 octombrie, Serviciul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Vâlcea nu are activitate cu publicul

0

Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, informează că, din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, nu se vor putea desfășura activități cu publicul, în ziua de joi, 26 octombrie 2017, la nivelul serviciilor centrale și județene, implicit și la nivelul Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Vâlcea.

Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei, urmând ca imediat ce situația va reveni la normal, se vor face demersurile necesare de informare a cetățenilor.

De menționat faptul că persoanele programate în această zi, vor fi tratate cu prioritate în prima zi de lucru cu publicul în care situația va reveni la normal.

Serviciului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Vâlcea, își cere scuze pentru neplăcerile create și dă asigurare că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here