Depistat la volan beat și cu permisul suspendat, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Filiași

0

În baza probatoriului administrat de polițiștii din Filiași, în cursul zilei de ieri, a fost reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 36 de ani, pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Mai exact, la data de 28 octombrie 2017, în jurul orei 21.30, polițiștii rutieri din Filiași l-au depistat pe S.MARIUS, 36 de ani, din sat Răcarii de Sus, județul Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe D.E. 70 – în localitatea Răcarii de Sus, un autoturism având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 36 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 2,55 gr/l alcool în sânge.

Doljeanul de 36 de ani a fost introdus, în cursul zilei de ieri, 30.10.2017, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui autoturism cu permis suspendat și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Astăzi, 31 octombrie 2017, bărbatul urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here