Pompierii militari din cadrul ISU Drobeta al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în data de 30 octombrie, la 10 intervenţii

0
imagine - ARHIVĂ

Luni, 30 octombrie 2017, la ora 09:42, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o autospecială de transport și patru pompieri militari pentru transportul unei persoane cu probleme medicale, din locuință la ambulanță, în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe bulevardul Mihai Viteazul, bl. M5.

La ora 13:18, Stația de Pompieri Vînju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și şase pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un container de gunoi menajer în orașul Vînju Mare. A ars gunoiul menajer din container.

La ora 21:27, Stația de Pompieri Strehaia a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și nouă pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în comuna Tâmna, sat Colareț. Au ars acoperișul casei construit din lemn și învelitoare din ţiglă de circa 10 mp, mobilier, materiale textile și tâmplăria din lemn de la o cameră de locuit. La stingerea incendiului a participat și S.V.S.U. Tâmna cu patru voluntari. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

La nivelul județului Mehedinți, nu s-au produs efecte negative ca urmare a instituirii codurilor meteorologice GALBEN ȘI PORTOCALIU, cu excepția întreruperii parțiale a energiei electrice pentru o perioadă scurtă de timp la nivelul comunelor Cujmir, Oprișor, Butoiești. La această oră nu mai există avarii la rețelele electrice.

Serviciul SMURD din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la şapte urgenţe medicale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here