Craiova: Bărbat reținut și peste 1200 de pachete de țigări confiscate de polițiști în urma unor percheziții

0

Vineri, 9 februarie 2018, sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova au efectuat 6 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Craiova, într-o cauză privind infracțiunea de contrabandă cu ţigări, înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, într-un autoturism aflat în proprietatea lui B.GHEORGHE,  51 de ani, din Craiova, au fost găsite 1229 de pachete de ţigări fără a avea aplicat timbru de marcaj fiscal românesc.

Bărbatul în cauză a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar autoturismul şi ţigările găsite în interiorul acestuia au fost indisponibilizate de polițiștii craioveni.

Acțiunea a fost desfășurată cu sprijinul Biroului de Operațiuni Speciale Craiova și a două grupe de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Dolj.

Perchezițiile domiciliare anterior menționate au fost efectuate de polițiști atât la domiciliul lui B.GHEORGHE, cât și la alte locații aparținând unor rude și persoane apropiate acestuia.

Precizăm că în aceeaşi cauză, cu ocazia unui control efectuat în data de 7 septembrie 2017 la societatea comercială administrată de B.GHEORGHE, au fost găsite 3002 pachete de ţigări fără timbru de marcaj fiscal, luându-se astfel, în aceeași zi, măsura reţinerii fratelui acestuia, B.ION, care avea calitatea de vânzător la societatea respectivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here