Pompierii militari din cadrul ISU Drobeta, din nou pe baricade!

0
Imagine ARHIVĂ

Miercuri, 01 noiembrie 2017, la ora 15.31, 14 pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială a grupei operative şi o ambulanţă SMURD, la un accident rutier produs între două autoturisme, în municipiul Drobeta Turnu Severin, la intersecţia străzilor Decebal şi Chişinău. În urma acestuia, au rezultat 4 victime.  Forțele de intervenție au asigurat măsuri P.S.I. pentru ambele autoturisme, iar echipajul S.M.U.R.D. a acordat primul ajutor, a monitorizat și a transportat la U.P.U. Drobeta Turnu Severin una din victimele accidentului.

S-au asigurat măsuri P.S.I. pentru ambele autoturisme iar echipajul S.M.U.R.D. a acordat primul ajutor, a monitorizat și a transportat la U.P.U. Drobeta Turnu Severin una din victimele accidentului.

Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la 12 urgenţe medicale.

Tot ieri, la ora 15.31, 14 pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială a grupei operative şi o ambulanţă S.M.U.R.D., la un accident rutier produs între două autoturisme, în municipiul Drobeta Turnu Severin, la intersecţia străzilor Decebal şi Chişinău. În urma acestuia, au rezultat victime.  Forțele de intervenție au asigurat măsuri P.S.I. pentru ambele autoturisme, iar echipajul S.M.U.R.D. a acordat primul ajutor, a monitorizat și a transportat la UPU Drobeta Turnu Severin una din victimele accidentului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here