Aur confiscat în urma unei acțiuni desfășurate de polițiști în Craiova

0

Luni, 6 noiembrie 2017, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul comerțului cu metale și pietre prețioase.

Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Craiova, astfel fiind efectuate verificări și controale la 4 societăți comerciale. În urma controlului efectuat la sediul unei societăți comerciale s-a constatat că aceasta avea expusă spre vânzare cantitatea de 583 grame – bijuterii din aur, care purtau însemnele unor mărci protejate de lege.

Polițiștii au dispus în cauză ridicarea în vederea confiscării a 583 de grame – bijuterii din aur, valoarea bunurilor confiscate fiind de 120.000 lei. Astfel, oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate” conform prevederilor Legii nr.84/1998, faptă sancționată cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau amendă cuprinsă între 50.000 – 150.000 lei.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here