Minori cu vârste între 12 și 14 ani, prinși în flagrant în timp ce furau dintr-o mașină parcată pe bulevardul 1 Mai din Craiova

0

Luni, 6 noiembrie 2017, în jurul orei 22.30, un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, aflat în serviciul de patrulare, în zona b-dlui 1 Mai, a observat, într-un autoturism, minori care încearcă să sustragă bunuri.

Polițiștii au procedat imediat la prinderea celor trei minori, aceștia fiind identificați ca fiind vorba despre trei craioveni cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani. Asupra minorilor, polițiștii au găsit o pereche ochelari de soare, un parfum si o telecomandă modulator FM, bunuri furate din autoturismul unui craiovean.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Pentru prevenirea furturilor din autoturisme polițiștii vă recomandă:

· Parcaţi autoturismul în locuri special amenajate, iluminate pe timpul nopţii şi eventual supravegheate.
· Nu lăsaţi la vedere, în interiorul autoturismului, bunuri de valoare (dispozitive antiradar, sisteme GPS, genţi, borsete, aparatură electronică, etc.)
· Montaţi un sistem de alarmă eficient, precum şi un dispozitiv de blocare a axului volanului, pedalelor şi a schimbătorului de viteze.
· Apelaţi la noile modalităţi tehnice de marcare a autoturismului, inclusiv a anumitor componente exterioare.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here