Prefectul Florian Marin invită la dialog civic organizațiile non guvernamentale ce își desfășoară activitatea în județul Vâlcea

0
Prefectul județului Vâlcea - Florian Marin

Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, intenționează să aibă un la dialog civic, vineri, 17 noiembrie 2017, începând cu ora 11.00, în sala nr.2 a Instituției Prefectului, cu organizațiile non guvernamentale ce își desfășoară activitatea în județul Vâlcea. La această întâlnire sunt așteptate să participe ONG-uri din toate domeniile de interes al vieții social-culturale, educative, sportive ș.a.

Tema întâlnirii va fi reprezentată de cunoașterea preocupărilor, a proiectelor precum și a dificultăților cu care sectorul non-guvernamental din județ și identificarea unor soluții de parteneriate între Instituția Prefectului Județul Vâlcea și acestea.

Toate structurile asociative interesate, sunt rugate ca prin intermediul reprezentanților, să confirme intenția de a participa, până în data de 16 noiembrie 2017, orele 16:00, la numărul de telefon al instituției sau prin e-mail la adresa comunicare@prefecturavalcea.ro.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here