În ultimele 24 de ore, pompierii militari din cadrul ISU Drobeta au acţionat în județul Mehedinți la 12 intervenţii

0

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în intervalul 07-08. noiembrie 2017, la 12 intervenţii

Marţi, 7 noiembrie 2017, la ora 13.44, Stația de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cinci pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje în satul Slașoma, comuna Pădina Mare. Au ars circa două tone plante furajere (coceni), cu posibilitatea de propagare la alte două clăi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Miercuri, 8 noiembrie 2017, la ora 05.30, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și nouă pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la remorca unui autocamion în localitatea Balota, comuna Prunișor. A ars o anvelopă de la remorca autocamionului, care transporta plasă gudronată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de frecare, patinare.

Echipajele SMURD din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit la 12 urgențe medicale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here