În ultima săptămână, la nivel naţional, pentru 30 de persoane s-a dispus măsura arestului la domiciliu

0

În perioada 3 – 10 noiembrie 2017, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 179 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 30 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura de arest la domiciliu și faţă de 149 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar. Tot în această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 18 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, măsura controlului judiciar a fost înlocuită, în 6 cazuri, cu măsura arestării preventive, în 7 situații a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare, într-un caz cu măsura condamnării cu suspendare, iar în 2 cazuri a fost înlocuită cu arestul la domiciliu. De asemenea, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu arestarea preventivă, într-un caz și cu măsura condamnării cu executare, în alt caz.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here