Ziua Internațională a Voluntariatului se multiplică pentru Școala Gimnazială Filiași

0

Devenită tradiție, ziua de 5 decembrie, Ziua Internațională a Voluntariatului se multiplică, pentru Școala Gimnazială Filiași, pentru comunitatea filișană, chiar pentru zona noastră. Ziua se transformă in „Zilele Voluntariatului”, voluntarii devin mai numeroși, cadourile devin mai mari și mai variate. Elevii, profesorii și părinții elevilor de la școala Gimnazială Filiași s-au transformat în „spiriduși”, în dorința de a ajută și a aduce bucurie.

În ultimele 3 săptămâni, peste 500 de voluntari au donat haine, alimente, jucării, încălțăminte,dulciuri, rechizite, in scopul ajutorării copiilor si familiilor cu posibilități materiale reduse. Ne îndreptăm atenția spre copiii din Argetoaia, Piria, Braloștița,Fratoștița, Rudari, Butoiești și, bineînțeles, Filiași.

Voluntarii Moșului au împachetat aproape 900 de cadouri destinate preșcolarilor și elevilor cuminți, dar mai puțin norocoși, precum și elevilor cu CES.

Le mulțumim călduros părinților, elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Filiași, precum și tuturor partenerilor, Asociatiei„Frații Racoțeanu”, Rotary Club Craiova, cadrelor didactice și directorilor școlilor partenere!

Alin Mondescu
Director Școala Gimnazială Filiași

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here