Un tânăr din comuna doljeană Terpezița și-a lovit mama cu toporul în cap

0

Miercuri, 24 ianuarie 2018, în urma unui complex de activități investigativ-operative efectuat de colectivul din cadrul Serviciului de Investigații Criminale constituit în cauză, cu sprijinul polițiștilor Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț, Postului de poliție Șimnicu de Sus și Brigăzii de Operațiuni Speciale Craiova, a fost depistat autorul infracțiunii de tentativă de omor săvârșită în ziua de 22 ianuarie 2018, când D. MĂRIOARA, 54 de ani, din comuna Terpezița, județul Dolj, a fost victima unei  agresiuni săvârșite de către fiul acesteia, F. IULIAN, 35 de ani, prin lovire cu un obiect tăietor (secure) în zona capului.

Tânărul s-a sustras de la cercetări, a fugit de la domiciliu, iar în cursul zilei de ieri a fost localizat, identificat și prins în comuna Șimnicu de Sus, satul Albești.

În urma continuării cercetărilor și administrării întregului probatoriu în cauză a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale față de F. IULIAN pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, raportată la infracțiunea de violență în familie.

Agresorul a fost introdus pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 ianuarie 2018, să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii reținute în sarcina sa.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here