În atenția DNA: Contracte fictive semnate de primari din Vâlcea pentru servicii de evidență a deșeurilor

0

SC Popular Press SRL, o firmă fără angajați, cu sediul în Olănești, încasează milioane de lei pentru servicii de consultanță pentru alimentarea cu apă și servicii de consultanță în materie de deșeuri. Zeci de primării au semnat contracte pentru servicii care nu se execută niciodată.

Din lista primăriilor care au semnat astfel de “făcături” menționăm: Comuna Dănicei (400 lei lunar), Comuna Roșiile (400 lei lunar), Comuna Bujoreni (500 lei lunar), Comuna Făurești (500 lei lunar), Comuna Tetoiu (500 lei lunar), Comuna Ștefănești (500 lei lunar), Comuna Orlești (500 lei lunar), Comuna Milcoiu (550 lei lunar), Comuna Ghioroiu (500 lei lunar), Comuna Nicolae Bălcescu (550 lei lunar). Acestea sunt doar o parte din primăriile din județul Vâlcea care au semnat astfel de contracte.

Mioara Viorica – administratorul firmei Popular Press a mai fost adusă în atenția DNA cu privire la SC BENDIS SRL (administratori: Miorica Viorica și angajatul Primăriei Olănești – Titel Popa), aceasta fiind o altă firmă cu sediul tot în satul Olănești care a reușit în mod miraculos să obțină bani grei pentru un Plan BUSINESS al Aeroportului Internaţional Timişoara Traian Vuia, cu ajutorul informaţiilor deţinute şi oferite de Lupu Valeriu (angajat al aeroportului) – fratele patroanei de la Popular Press.

Vom revenii cu informații actualizate.

Acest articol a fost trimis la Direcția Națională Anticorupție sub formă de sesizare

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here