În 24 de ore polițiștii mehedințeni au intervenit la peste 60 de evenimente

0

Luni, 18 decembrie 2017, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii au intervenit la peste 60 de evenimente, au aplicat aproape 120 de sancțiuni contravenționale și au constatat 10 infracțiuni.

La data de 18 decembrie 2018, 135 de poliţişti au acționat în județul Mehedinți, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii au organizat 3 acțiuni și au intervenit la 69 de evenimente, dintre care 19 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 10nfracţiuni, dintre care una a fost constatată în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 2 persoane urmărite național sau internațional.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 117 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 27.000 de lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiști în domeniul siguranţei rutiere şi pentru salvarea de vieți, au fost constatat 2 infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

  • La data de 18.12.2017, ora 20:15 , polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Strehaia, au depistat un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea pe strada Cerna, din orașul Strehaia, un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Motru în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here