Acțiune de amploare în Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu produse alimentare

0

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei din cadrul Biroului Poliției Transporturi Vâlcea au acționat în perioada 19 -20 decembrie 2017, în Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu produse alimentare.

Scopul acțiunii a fost verificarea legalității activităților comerciale desfășurate de agenții economici, în domeniul comerțului cu produse alimentare, carne, băuturi alcoolice, legume, fructe și pomi de Crăciun.

Polițiștii au verificat 21 de societăţi comerciale și 4 persoane fizice, fiind  aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, de 43.500 de lei, în baza Legii12/1990 privind comerțul ilicit și O.U.G. 28/1999 referitoare la obligația utilizării caselor de marcat.

Au fost de asemenea confiscate bunuri (produse alimentare,carne, băuturi alcoolice și legume) și bani, în valoare  de 450 lei .

La acțiune au participat și trei inspectori din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here