Autor al unei tentative de viol, reținut de polițiștii din Băilești

0
Un bărbat din Lădești a ajuns în arestul IPJ Vâlcea după ce și-a bătut mama
imagine - ARHIVĂ

Un bărbat de 44 ani, sub ameninţarea cuţitului, a încercat să violeze o tânără de 29 ani

Joi, 4 ianuarie 2018, în urma investigaţiilor efectuate cu privire la tentativa la viol săvârșită în ziua de 28 decembrie 2017, în jurul orei 2030, când G. ELENA, de 29 ani, din municipiul Băilești, a sesizat organele de poliție din cadrul Poliției municipiului Băilești cu privire la faptul că, mergând pe strada Ardealul, din localitate, a fost acostată de un bărbat care se deplasa cu o bicicletă şi sub ameninţarea cuţitului, a încercat să întreţină raport sexual cu aceasta.

A fost identificat autorul, în persoana lui Ş. CRISTINEL, de 44 ani, din Băileşti, cu antecedente penale, care a încercat să se sustragă cercetărilor.

În cursul aceleași zile, în jurul orei 600, în urma activităților operativ-informative specifice desfăşurate de polițiști, autorul a fost depistat pe DN 56, în timp ce se deplasa într-un taxi, încercând să părăsească ţara prin Punctul de Frontieră Calafat.

A fost pusă în mișcare acțiunea penala pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, inculpatul fiind reţinut pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în data de 05.01.2018 să fie prezentat Judecătoriei Băileşti cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here