Dolj: Tânăr de 16 ani – din Catane, prins în flagrant la furat

0
Imagine sugestivă din ARHIVĂ

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au prins în flagrant un tânăr de 16 ani, din Catane, în timp ce acesta încerca să sustragă bunuri dintr-o locuință.

Vineri, 16 octombrie 2020, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au depistat un tânăr de 16 ani, din Catane, în timp ce acesta se afla în interiorul unei case din localitate, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri electronice.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că cel în cauză ar fi pătruns în locuință prin forțarea unui geam termopan și ar fi distrus un televizor, în încercarea de a-l fura.

Tânărul a fost condus la sediul secției pentru cercetări, polițiștii stabilind că acesta este bănuit de comiterea mai multor furturi comise într-un mod asemănător, fapte sesizate în perioada 24 septembrie – 16 octombrie2020.

O parte din prejudiciul cauzat de cel în cauză a fost recuperat de polițiști. De asemenea, în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Ulterior, în cursul zilei de ieri, 17 octombrie 2020, față de cel în cauză a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here