În ultimele 24 de ore, polițiștii mehedințeni au aplicat 238 de sancţiuni contravenţionale

0

În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți au intervenit la peste 30 de evenimente, au aplicat peste 230 de sancțiuni contravenționale și au constatat 18 infracțiuni. 

Pentru siguranţa cetăţenilor, 184 de poliţişti au acționat, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Mehedinți , alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 85 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 7 aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 35 de evenimente, dintre care 29 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 18 infracţiuni, fiind prinse în flagrant delict 3 persoane bănuite. Față de o persoană au fost dispuse măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 238 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 54.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor desfășurate pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 7 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare auto.

Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here