Spărgători de locuințe identificați de polițiştii din Segarcea şi Valea Stanciului

0

Joi, 8 februarie 2018, în urma continuării cercetărilor de către lucrătorii Secției 13 Poliție Rurală Segarcea și Postului de Poliție Valea Stanciului, în cauza penală înregistrată în data de 4 Februarie 2018, privind furtul mai multor bunuri din locuința unui bărbat de 61 ani, din comuna Valea Stanciului, judeţul Dolj, s-a stabilit că în perioada 22 ianuarie 2018 – 4 februarie 2018, T. E. M., de 17 ani, a sustras împreună cu Ș. ORLANDO, de 19 ani, ambii din Valea Stanciului, judeţul Dolj, mai multe bunuri din locuința persoanei vătămate.

Procedând la extinderea cercetărilor, oamenii legii au stabilit că Ș. ORLANDO este de asemenea autorul furtului mai multor bunuri și din locuința unei femei de 63 ani, din aceeasi localitate din județul Dolj, faptă comisă în perioada 26 ianuarie – 3 februarie 2018.

În acest sens fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, iar față de Ș. ORLANDO, recidivist și liberat în baza Legii 169/2017, privind recursul compensatoriu, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Dolj.

Vineri, 9 februarie 2018, acesta a fost prezentat de organele de poliție Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă, propunerea a fost însușită de către unitatea de parchet și ulterior promovată Judecătoriei Segarcea care a dispus față de inculpat luarea măsurii arestării preventive pe o durată de 30 zile, începând cu 9 februarie 2018 până în data de 10 martie 2018.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here