Prefectura Olt a luat măsuri pentru reducerea timpului de așteptare dintre proba teoretică și cea practică la examenul pentru permis de conducere

0

Cei trei lucrători delegați de la IPJ Olt, în vederea desfășurării activității de examinare – proba practică la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, vor începe acțiunea de examinare din data de 19 martie 2018, aceștia obținând atestatul de examinator prevăzut de legislația în vigoare.

Dacă în prezent numărul zilnic al candidaților examinați este de 36, începând din data de 19 martie numărul acestora se va dubla, ajungând așadar la 72 de candidați examinați zilnic.

Această măsura a fost luată de către prefectul județului Olt, Petre Silviu Neacşu, în vederea reducerii timpului de așteptare dintre proba teoretică și cea practică, urmând ca în maxim patru luni examinarea candidaților să se facă în limite normale.

Persoanele care erau programate pentru proba practică în ziua de 28 februarie au fost reprogramate în ziua de 19 martie 2018, iar cele din ziua de 1 martie au fost reprogramate în ziua de 20 martie 2018.

Persoanele care vor să se programeze pentru susținerea probei practice o pot face la Ghișeul nr.3 al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt, situat în Bd. A. I Cuza nr.153, Slatina, Olt (clădirea Poliției Rutiere).

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here