Mii de ţigări de contrabandă şi petarde descoperite de poliţiştii doljeni în comuna Rast

0

Vineri, 16 martie 2018, mai mulți politisti din cadrul Postului de Poliţie Rast, cu sprijinul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Rast, au efectuat trei percheziţii domiciliare în urma cărora au fost depistate peste 1300 de pachete de ţigări de contrabandă şi 136 petarde. 

Oamenii legii au efectuat 3 percheziții domiciliare în comuna Rast, în urma cărora au fost găsite 1386 de pachete țigări diverse mărci, rezultând o cantitate totală de 27.720 tigarete, toate fără timbre de marcaj fiscal.

De asemenea, cu aceeași ocazie, poliţiştii au identificat şi cantitatea de 136 de petarde, materiale pirotehnice din categoria a doua.

Pachetele de țigări au fost indisponibilizate în vederea stabilirii prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului precum și pentru definitivarea cercetărilor și tragerii la răspundere penală a persoanelor responsabile.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă si deţinere fără drept de articole pirotehnice, urmând ca la definitivarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propuneri corespunzătoare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here