DECATHLON își transformă magazinele în teren de joacă pentru copii: Ala Bala Rolăreala

0

DECATHLON, cel mai important retailer european de articole sportive, își transformă magazinele în teren de joacă și dă start sezonului de mers pe role pentru cei mici. Evenimentul se numește ALA BALA ROLĂREALA și va avea loc sâmbătă, 24 martie 2018, începând cu ora 11:00, simultan în toate magazinele DECATHLON din țară.

„Știm că toți copiii abia așteaptă sezonul de dat cu rolele și am decis să nu lăsăm vremea să stea în calea micilor lor bucurii. Astfel, le punem la dispoziție magazinele DECATHLON pe care le transformăm pentru câteva ore în teren de joacă. Avem tot felul de activități amuzante și chiar și o tombolă. Va fi, cu adevărat, o zi extrem de veselă”, a declarat Adrian Trofin, Coordonator Comunicare DECATHLON România.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 – 16 ani, care dețin deja echipamentul sportiv (role și echipament de protecție). Iar pentru că siguranța atunci când facem sport este prioritatea noastră, activitatea va începe cu o lecție introductivă de mers pe role primită de la instructori surpriză.

Programul evenimentului este:

11:00 – Lecție introductivă de mers pe role
12:00 – Start traseu în magazin
12:20 – Pauză de 20 de minute
12:40 – Demonstrație traseu cu obstacole în magazin
13:20 – Tombolă

Participarea este gratuită, iar înscrierea se face pe http://bit.ly/AlaBalaRolareala.

Mai multe detalii despre eveniment aflați pe pagina dedicată acestuia, https://www.decathlon.ro/ala-bala-rolareala.html și pe Facebook. 

Despre DECATHLON 

DECATHLON oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul comercializează produse aparținând mărcilor proprii, precum : Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț.

Denumite mărci Pasiune, acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, DECATHLON propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.

La nivel național, DECATHLON reunește peste 1000 de colaboratori, într-o rețea de 22 de magazine, la care se adaugă platforma online și centrul logistic.

DECATHLON comercializează și articole Made in România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here