Mehedinți: Adolescent din Vînju Mare reținut pentru furt și distrugere

0
imagine - ARHIVĂ

Un adolescent de 17 ani, din Vînju Mare, județul Mehedinți, a fost reținut de polițiști, după ce a sustras bunuri dintr-o locuință – ulterior, acesta a provocat un incendiu într-una din camere, distrugând obiecte de mobilier

Marți, 16 iulie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Vînju Mare au identificat un adolescent de 17 ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Din probatoriul administrat, polițiștii au stabilit că faptele au fost comise la sfarșitul lunii iunie 2019, când acesta a sustras mai multe bunuri dintr-o locuință, situată pe raza orașului Vânju Mare, după care a provocat un incendiu într-una din camere.

Prejudiciul rezultat în urma infracțiunii de furt calificat a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Joi, 18 iulie 2019, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea unei măsuri preventive. 

******** 

În data de 30 iunie 2018, o femeie de 56 ani, din orașul Vînju Mare, județul Mehedinți a sesizat faptul că, pe timpul nopții, persoane necunoscute i-au incendiat locuința.

Cercetările efectuate la fața locului au stabilit că la locuința persoanei vătămate a izbucnit un incendiu într-una din camere, în urma căruia au fost distruse obiecte de mobilier în proporție de 30%.

Incendiul a fost lichidat de pompierii din cadrul ISU Drobeta – Stația Vînju Mare, urmând a se stabilii cu exactitate cauza determinantă a producerii incendiului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here