Percheziţii în Craiova – tâlhari identificați și reținuți de poliţişti

0
imagine - ARHIVĂ

Marți, 20 martie 2018, în baza a două mandate de percheziţie domiciliară, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Craiova, cu sprijinul a două grupe din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Dolj, au descins în Craiova, la locuinţele a doi bărbaţi, B. Eminescu, de 21 ani, şi M. Marius, de 27 ani

În urma activităţilor specifice au fost identificaţi şi conduşi la sediul Secţiei 6 Poliţie Craiova în vederea continuării cercetărilor cei doi bărbaţi, autori ai faptei de tâlhărie din data de 15 martie 2018, când o femeie de 65 ani, din municipiul Craiova a sesizat telefonic faptul că persoane necunoscute i-au sustras prin smulgere un lănţişor din aur de circa 6 grame, prejudiciul fiind ulterior recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

În cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei doi inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie în cazul lui B. Eminescu şi complicitate la tâlhărie în cazul celui de-al doilea inculpat.

Faţă de aceştia s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore pe bază de ordonanţă, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

În cursul zilei de astăzi, 21 martie 2018, cei doi infractori vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here