Dolj: Poliţiştii au depistat un bărbat din Lipovu, urmărit de autorităţile judiciare din Italia

0

Miercuri, 23 septembrie 2020, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentele Urmăriri şi Criminalitate Itinerantă, în colaborare cu poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bîrca au executat o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite internaţional în temeiul legii.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au localizat şi depistat un bărbat de 45 ani, din comuna Lipovu, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind condamnat 3 ani şi 2 luni închisoare.

În baza mandatului european de arestare, bărbatul a fost prezentat unităţii de parchet, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 ore.

Cel în cauză a fost escortat de către poliţiştii şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Dolj, urmând ca în cursul zilei de 24 septembrie 2020, să fie prezentat instanţei competente pentru emiterea mandatului de arestare în vederea extrădării.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here