Lidl inaugurează două magazine, în Craiova și Șelimbăr

0

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a două magazine: unul în orașul Craiova, județul Dolj, iar celălalt în localitatea Șelimbăr, județul Sibiu, pe data de 17 octombrie. Noul magazin din Craiova este situat pe Str. Nicolae Romanescu, nr. 39, iar magazinul din localitatea Șelimbăr este situat pe Șos. Sibiului Nr. 12-22.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m². Noua unitate din Craiova dispune de peste 100 de locuri de parcare, iar magazinul din Șelimbăr  de peste 130.

Odată cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 30 noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două orașe. Orarul de funcționare va fi următorul:

  • Magazinul din Craiova: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, duminica între 8:00 și 20:00;
  • Magazinul din Șelimbăr: de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22.00, duminica între 8:00 și 21:00.

În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, ambele magazine dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Craiova, cât şi în cel din localitatea Șelimbăr sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării, pe 17 octombrie, vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 6.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 250 de magazine și 5 centre logistice. Dinamismul din activitățile de zi cu zi, rezultatele durabile și corectitudinea în cooperarea profesională construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here