Concurs: România din visele copiilor noștri va exista doar dacă și noi credem în ele!!!

0

Pentru cei 100 de ani de istorie pe care îi aniversăm în acest an, suntem datori cu cele mai frumoase vise pentru România următorilor 100 de ani, pe care trebuie să le înfăptuim fără echivoc.

Și cine are dreptul să viseze mai frumos și mai conștient decât copiii?

Prin acest concurs, dedicat Centenarului Marii Uniri, vrem să le dăm copiilor o țară, să viseze frumos pentru ea. Vom strânge un mănunchi de vise și le vom numi România lor!

Cel mai spectaculos, creativ și original vis despre România următorilor 100 de ani, realizat sub orice formă de exprimare artistică: eseu, poem, sculptură, dans, pictură, piesă de teatru, compoziție muzicală, etc.va fi premiat cu 100 de cărți de referință, care au marcat istoria, literatura și cultura României, în ultimii 100 de ani.

Concursul se adresează copiilor și tinerilor între 7 și 18 ani.

Perioada de desfășurare a concursului: 4 iulie – 4 septembrie 2018

Lucrările pot fi trimise atât pe pagina de facebook a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, cât și pe adresa office@fundatiadanvoiculescu.ro

Click aici: REGULAMENTUL CONCURSULUI

ACORD DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE

Prin înscrierea în concurs vă exprimați acordul ca Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României să prelucreze datele fiului/fiicei dumneavoastră (nume, prenume, vârstă) precum și datele dvs. de contact (telefon, email).

 Datele colectate și utilizarea acestora:

  • Nume, prenume, vârstă – datele sunt utilizate pentru centralizarea înscrierilor și a rezultatelor
  • Telefon/e-mail – datele sunt folosite pentru contactarea participanților și transmiterea informărilor cu privire la organizarea și desfășurarea concursului

Mențiuni:

În cadrul evenimentelor organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României sunt realizate materiale video și foto care ulterior sunt folosite în scopuri promoționale prin publicarea pe site-ul, paginile de social media, canalul de youtube etc. proprii sau pe cele ale partenerilor. De asemenea materialele foto și video sunt folosite pentru realizarea de spoturi de promovare sau stiri difuzate pe canale de televiziune naționale. Prin semnarea acestui formular sunteți de acord cu utilizarea imaginii fiului/fiicei dvs. în scopurile menționate mai sus.

Drepturile dvs.:

Datele dvs personale sunt protejate de catre Regulamentul General pentru protecția datelor cu caracter personal nr. 679/2016,  puteți interveni asupra acestora oricând doriți și puteți solicita:

  • informarea și consultarea datelor personale
  • actualizarea datelor personale
  • ștergerea datelor personale
  • restricționarea prelucrarii datelor prelucrate

Puteți face acest lucru contactându-ne la adresa de e-mail: office@fundatiadanvoiculescu.ro.

Responsabilitatea noastră:

Colectarea datelor personale se face numai în scopurile specificate și datele nu vor fi procesate într-o manieră incompatibilă cu aceste scopuri.

Toate datele personale vor fi păstrate confidențial și stocate într-o manieră care asigură securitatea necesară.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here