Mehedinți: Cupa Jandarmeriei la TIR, ediția 2018

0

Joi, 29 martie 2018, Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți a organizat Cupa Jandarmeriei la TIR, competiție sportivă ce face parte din seria manifestărilor dedicate Zilei Jandarmeriei Române.

Concurenții și-au demonstrat abilitățile de buni trăgători în cadrul a trei ședințe de tragere cu pistolul calibru 7,65 mm, la o distanță de 15 metri față de ținta piept cu cercuri. Prima ședință a fost destinată reprezentanților din cadrul sistemului de apărare, ordine publică și siguranță națională, cea de-a doua jandarmilor, după care jurnaliștii mehedinteni si- au disputant Cupa Presei la TIR.

La finalul concursului, la proba individual femei,  locul I a revenit  reprezentantei Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți,  locul II a fost ocupat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Drobeta”, iar locul III a revenit Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

La  barbați,  locul I  a fost ocupat de reprezentantul  Serviciului  Român de Informatii,  locul II a fost câștigat de  Serviciul de Acțiuni  Speciale , pe locul III s-a clasat reprezentantul Scolii de Perfectionare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră Drobeta Turnu Severin.

În cadrul concursului  Cupa Presei la TIR au fost desemnați  următorii câștigători:

Femei

Locul I –Mileva Kispal-Kiss FM

Locul II- Alina Amza-Tele 2

Locul III- Nadia Mitroi-RTS

Bărbați

Locul I-Mircea Marian-KISS FM

Locul II- Adrian Pleșan -RTS

Locul III-Sebastian Faur-TV Tele 2

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here