Primăria Slatina a demarat distribuirea Tichetelor de Paște

0
Slatina: TICHETE SOCIALE distribuite cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște 2021
imagine - ARHIVĂ

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște începând de marți – 3 aprilie 2018, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române.

Astfel, din numărul total de 7.170 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 7.071 persoane.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 15 ianuarie – 28 februarie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 126 de unități comerciale de pe raza municipiului Slatina. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor.

Descărcați imaginile de mai jos pentru a vizualiza 
lista celor 126 de unități comerciale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here