Top 5 accesorii MUST HAVE vara aceasta

0

Vrei să aduci un plus de strălucire ţinutelor tale vestimentare? Cauţi o modalitate prin care să emani mai multă feminitate şi elegantă? Doreşti să îţi exprimi personalitatea, dar nu ştii cum?

Bijuteriile sunt accesoriile preferate ale sexului frumos. Delicateţea, strălucirea şi design-ul lor au fost apreciate dintotdeauna, atât de către doamne, cât şi de către domni. Prin aplicaţiile cu pietre preţioase sau semi-prețioase, datorită modelelor simple sau cu un design complex şi unicat, acestea au ajuns piese de artă. Fie că este vorba de cercei, brăţări, lanţuri şi coliere sau de inele şi ceasuri, doamnele au preferat mereu aurul şi argintul datorită proprietăţilor de rezistenţă în timp şi calitate superioară.

Iată cele 5 accesorii MUST HAVE

1. Dacă doreşti să îţi aduci un plus ţinutei tale vestimentare şi să îţi completezi look-ul cu cele mai apreciate bijuterii, alege unul dintre modelele de cercei din colectia de cercei de pe Sevda.ro şi străluceşte oriunde ai fi. Aceştia, în funcţie de modelul şi mărimea pe care o au, se pot asorta unei ţinute business, casual sau classy. Nu uita atunci când alegi să porţi o pereche de cercei, să ţii cont de coafură pe care o ai şi să o asortezi cu restul accesoriilor, în mod special cu lanţul său colierul purtat.

2. Brăţara are ca scop evidenţierea frumuseţii mâinii unei femei şi implicit, completarea aspectului feminin al acesteia. Modelul ales poate ajuta o ţinută prin cursivitatea stilului purtat, sau din contră, să creeze un contrast estetic între două concepte vestimentare. Accesând link-ul http://www.sevda.ro/produse/3/bratari/2/ vei putea vizualiza şi achiziţiona cele mai noi şi unicate modele de brăţări.

3. Atunci când alegi un lanţ sau colier pentru a-ţi completa ţinuta vestimentară, este foarte important să ţii cont de modelul top-ului sau rochiei. În cazul unei bluze pe gât poţi opta pentru un colier purtat peste bluză, în timp ce pentru o rochie cu un decolteu mediu spre mare, este indicat să alegi un lanţ subţire, delicat şi lung, care să îţi evidenţieze formele corpului şi să aduc un plus de senzualitate şi feminitate.

4. Inelele sunt cele mai des întâlnite accesorii, deoarece pot fi purtate la orice ocazie. Ele se pot purta ca un accesoriu permanent, asemenea inelelor de logodnă şi a verighetelor, sau pot fi schimbate pentru a completa ţinuta vestimentară la fiecare ieşire în oraş. Varietatea de modele îţi oferă posibilitatea de a alege din orice stil fashion, de la cele simple şi clasice, la cele îndrăzneţe pline de culoare şi care au un aspect complex.

5. Un accesoriu foarte util, folosit atât de către doamne, cât şi de către domni, este ceasul. Modelul acestuia, culoarea şi design-ul sunt cele 3 elemente esenţiale care fac diferenţa între modele feminine şi cele masculine. Pentru doamne sunt recomandate ceasurile subţiri şi elegante, care au un cadran cât mai simplu şi feminin.

Importanta bijuteriilor – când sunt potrivite unei ţinute?

În societate, prima impresie contează foarte mult. Înainte de a vorbi şi a ne cunoaşte cu cei din jur, ne afişam personalitatea prin comportament şi atitudine, dar şi prin alegerile pe care le facem în materie de fashion şi accesorii. Aspectul nostru exterior reprezintă pentru o persoană pe care nu o cunoaştem, cartea de vizită şi îi poate spune despre noi mai multe decât am vrea.

Bijuteriile nu reprezintă un accesoriu obligatoriu ţinutelor vestimentare, însă acestea sunt recomandate pentru a avea un look complet. În funcţie de personalitatea ta, de stilul vestimentar, dar şi de ocazia la care le porţi, combinaţiile modelelor de bijuterii sunt infinite. Acestea sunt potrivite oricând doreşti să le porţi. Ele au ca prim scop evidenţierea trăsăturilor tale fizice.

Deşi bijuteriile sunt deseori oferite cadou de către domni doamnelor la diferite ocazii, cele mai potrivite accesorii sunt alese de către fiecare în parte. În funcţie de stilul tău de viaţă şi de personalitatea ta, principalele categorii în care bijuteriile se împart sunt:
– clasic şi elegant;
– excentric şi nonconformist;
– activ;
– minimalist;
– romantic.

Găseşte stilul care ţi se potriveşte cel mai bine sau îndrăzneşte să încerci în fiecare zi o nouă atitudine şi să te exprimi cu noi seturi de bijuterii. Pune-ţi în evidenţă frumuseţea cu cele mai preţioase şi elegante bijuterii, emana feminitate prin gestica şi look-ul tău.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here