Primăria Horezu organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de poliţist local

0
În județul Dolj continuă acțiunile forțelor de ordine pentru siguranța sanitară a cetățenilor

Primăria Oraşului Horezu, Județul Vâlcea, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuţie, vacante, de poliţist local, clasa I, grad profesional debutant la Biroul Poliţie Locală.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

• studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice;
• vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

• 08 decembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă;
• data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului (8 noiembrie 2017).

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Oraşului Horezu, Județul Vâlcea cu sediul în Str. 1 Decembrie, nr.7, telefon: 0250/860.190, interior 112.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here