Traficant de droguri depistat de Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt

0

Polițiștii S.C.C.O. Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritoarial Olt, au efectuat o percheziție la domiciliul unei persoane bănuită de trafic și consum de droguri. Bărbatul a fost arestat preventiv. 

La data de 17 aprilie 2018, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Olt,  au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Caracal, la domiciliul unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

În urma percheziţiei domiciliare, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, respectiv o pungă, care conținea aproximativ 2 grame material vegetal uscat de culoare verde, o pungă seminţe canabis și un cântar electronic.

Bărbatul, de 28 de ani, a fost condus pentru audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt.

În fapt, acesta este bănuit că, în perioada 2017 – până în prezent, ar fi comercializat droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive către diverse persoane de pe raza municipiului Caracal.

Împotriva bărbatului a fost dispusă arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here