Bărbat din Drobeta Turnu Severin, dat dispărut de mamă

0

Un bărbat de 33 ani, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Poliţiştii fac apel la cetăţeni pentru identificarea acestuia.

Sâmbătă, 31 august 2019, în jurul orei 13.53, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin, a fost sesizată de o femeie de 54 ani, cu privire la faptul că fiind plecată în Italia, în după-amiaza zilei de 28 august 2019 l-a contactat telefonic pe fiul său, Mara Alexandru Alin, din Drobeta Turnu Severin, iar după încheierea convorbirii telefonice, acesta nu a mai putut fi contactat, părăsind domiciliul fără a mai reveni până în prezent.

În urma sesizării a fost dispusă căutarea la nivel naţional, semnalmentele acestuia fiind comunicate polițiștilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică, dar și altor structuri în vederea identificării. Semnalmente: persoană dispărută are păr șaten, ochi verzi, 1,75 m înălțime, 90 kg.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciu de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here