Șase percheziții în Craiova la persoane bănuite de furturi din locuinţe

0
Percheziții în județul Vâlcea și municipiul Craiova într-un dosar de trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri
imagine - ARHIVĂ

Poliţişti din cadrul IPJ Dolj au efectuat percheziţii în municipiul Craiova la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor fapte de furt din locuinţă.

Faţă de o femeie de 36 de ani, a fost luată măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Vineri, 4 mai 2018, în continuarea activităţilor de cercetare penală ce se desfăşoară în cadrul a trei dosare penale, aflate în lucru la nivelul Secţiei 2 Poliţie Craiova, privind infracţiuni de furt din locuinţă, au fost efectuate 6 percheziţii domiciliare în locaţii unde existau date şi informaţii că se găsesc bunuri provenite din săvârşirea infracţiunilor respective.

Cu aceeaşi ocazie a fost identificată şi condusă la sediul secţiei de poliţie, o femeie de 36 de ani, din Craiova, împotriva căreia, în baza probatoriului administrat de poliţişti, a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru comiterea a 3 infracţiuni de furt din locuinţă, fapte săvârşite în perioada octombrie 2017 – aprilie 2018.

Pe numele femei a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here