Adina Buzatu prezintă trendurile verii în cadrul Festivalului de Modă Miss Royal Models organizat la Craiova

0

Şi-a propus să redea Bucureştiului eleganta vestimentară din vremea în care capitala României era supranumită “Micul Paris” şi a reuşit: cântăreţi, actori, prezentatori tv, sportivi şi oameni de afaceri ies de la Trends by Adina Buzatu îmbrăcaţi la patru ace, indiferent că poartă costum sau ţinute casual.

Însă, chiar dacă ora exactă în stil se dă de obicei la Bucureşti, weekendul acesta zece dintre cei mai în vogă manechini ai momentului vor defila la Electroputere Mall din Craiova, în cadrul Festivalului de Modă Miss Royal Models, prezentând cele mai cool piese din colecţia de vară Trends by Adina Buzatu.

De mai bine de zece ani încerc să combat ideea că pentru a fi bine îmbrăcat trebuie să ai corpul lui David Backham şi, desigur, şi resursele lui financiare. Nu e deloc aşa. Poţi fi elegant şi stilat şi fără să ai un corp perfect sau să fii milionar.

Colecţia pe care o voi prezenta la Miss Royal Models este compusă din piese vestimentare realizate de branduri internaţionale de top şi se adresează bărbatului contemporan, cel care merge la serviciu, care iese cu prietenii şi familia, care din când în când merge la o nuntă sau la un botez, care are o viaţă absolut normală.

Vor fi piese vestimentare versatile, uşor de purtat şi de combinat, într-o multitudine de culori şi stiluri. Pentru că vara este anotimpul distracţiei, al bucuriei de a te simţi bine în compania celor dragi. Şi totul începe prin a te simţi bine în pielea ta şi implicit, în hainele pe care le porţi“, a declarat Adina Buzatu.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here