Permis de călătorie cu trenul gratuit în Europa pentru 15000 de tineri cu vârsta de 18 ani

0

În vara aceasta, în baza unei propuneri a Parlamentului European, 15.000 de tineri cu vârsta de 18 ani vor primi un permis de călătorie gratuit, pentru a descoperi Europa cu trenul.

Unde ați merge dacă ați primi un bilet de tren gratuit, valabil o lună, către orice destinaţie din Europa? Ludivine și prietenii ei știu deja. Bulgaria, Danemarca, Finlanda, Italia sau Spania. Ideea a fost lansată de Parlamentul European în 2016.

Manfred Weber / EPP: “Cum ar fi dacă Uniunea Europeană ar oferi fiecărui european cu vârsta de 18 ani un bilet Interrail, care să-i permită să descopere viața de zi cu zi din toată Europa, timp de trei săptămâni?

Ideea devine acum realitate. În vara aceasta, 15.000 de tineri de 18 ani au ocazia de a primi un permis pentru a descoperi până la 30 de țări din Europa.

Manfred Weber / EPP: “Inițial, atunci când a apărut ideea de a oferi bilete Interrail gratuite tinerilor, pentru ca aceștia să descopere frumusețile continentului, mulți au crezut că este o idee nebunească și i-au contestat fezabilitatea. Acum, am făcut acest prim pas. Dar este numai începutul și trebuie să mergem mai departe.

Pentru a participa, tinerii candidați trebuie să aibă vârsta de 18 ani la data de 1 iulie și să completeze un formular. Depunerea cererilor începe în iunie, călătoria începe în vara aceasta.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here