Geamuri PVC mereu la modă

0

Geamuri PVC vor fi mereu la modă datorită rafinamentului şi rezistenţei lor.

Îmi amintesc o întâmplare de la noi din sat cauzată de un geam vechi, din lemn care nu a opus rezistenţă când a fost forţat din exterior. Prin sat umbla o necunoscută care plângea în hohote că are pe cineva grav bolnav şi strânge bani pentru operaţie. La C. B. a ajuns exact când îi dădea poştaşul pensia şi geamul de pe hol era închis.

Femeia a numărat banii de la poştaş i-a semnat acestuia de primire, iar necunoscutei care vorbea ca din cărţi i-a întins o albastră (o hârtie veche de 100 de lei), apoi nu s-a mai uitat că este urmărită şi a pus banii în şifonier. Necunoscuta a văzut unde se afla comoara şi a evaluat rapid şi geamul şubred.

A mai petrecut un timp pe ultiță. C.B a închis geamul şi uşa şi a plecat în grădină după treburi. Nu încuia, fiindcă nu o vizitau vecinii şi nu îi furase nimeni nimic.

A stat fără grijă să întoarcă fânul, să îi dea apă căpriţei, apoi să plivească morcovul. Când i s-a făcut foame, s-a întors acasă. Geamul era deschis larg, nefiresc, iar pe covorul deschis la culoare şi pe parchet urme de adidaşi de damă. În casă intrase cineva care avea un număr mic la pantofi. Având prezență de spirit a anunţat poliţia şi nu a şters urmele.

C.B. şi-a amintit vizita străinei şi faptul că era încălţată cu adidaşi albi, frumoşi, micuţi pe care îi remarcase şi a oferit detaliile necesare forţelor de ordine. Poliţia a găsit-o pe hoaţă la magazinul sătesc, îşi făcea cumpărături cu banii furaţi.

La început a negat că nu a intrat prin efracţie, dar a fost dusă la faţa locului şi urmele s-au potrivit perfect.

Profitând de naivitatea femeii care nu a verificat dacă o urmăreşte cineva unde a pus banii, a intrat în casă fiindcă geamul i-a permis acest lucru, putând să fie deschis din afară.

Cu geamuri PVC nu ţi se va întâmpla niciodată acest lucru, fiindcă ele nu pot fi deschise din afara locuinţei, în plus sticla este ultrarezistentă şi nu se sparge.

Din fericire pentru C.B. hoața a intrat ziua şi nu a fost prinsă asupra faptului. Dacă furtul ar fi avut loc noaptea şi ar fi fost prinsă la locul faptei probabil că ar fi atacat-o pe păgubită şi lucrurile ar fi generat din rău în mai rău.

Prin intermediul tâmplăriei din PVC sigure, omul are posibilitatea să gestioneze interacţiunea cu mediul.

Să zicem că stai la bloc, la parter şi vii obosit de la serviciu şi ai nevoie de câteva ore de odihnă să te refaci. Este posibil să te simţi rău şi puţin somn te ajută să te refaci. În faţa blocului s-a încins o partidă de fotbal cu strigăte ca în tribune, cu şuturi.

Dacă geamurile nu au capacitatea să izoleze, auzi tot şi te vei simţi şi mai rău, fiindcă nu poţi să te odihneşti. Cu termopane, de multe ori nu auzi nici când strigă cineva la uşă. Dar să vii de la schimbul trei şi să nu poţi dormi din cauza zgomotelor care se aud dimineaţa, când pleacă la şcoală copiii, iar locatarii îşi scot câinii la plimbarea de dimineaţă?

E frustrant să ştii că ai pierdut o noapte şi să nu te poţi odihni a doua zi din cauza geamurilor care nu pot izola perfect zgomotele de afară.

Geamurile PVC înseamnă un somn odihnitor, sănătate, de aceea oricât ar costa de mult, investiţia merită.

Magazinul Aluroller are cele mai mici preţuri şi o serie de oferte de neratat, de aceea trebuie să te grăbeşti să comanzi geamurile care îţi permit să te izolezi perfect de câte ori îţi doreşti un strop de linişte.

Specialiştii magazinului sunt alături de tine de la prima vizită pe site sau la adresa magazinului, oferindu-ţi consultanţa de care ai nevoie.

Trebuie să discuţi deschis cu ei şi să le spui ce aşteptări ai de la tâmplăria PVC, iar ei te vor ajuta să alegi produsele care să se potrivească 100% dorinţelor tale.

Grija măsurătorilor nu trebuie să o ai, fiindcă vor fi perfecte: sunt gratuite şi făcute tot de către aceşti specialişti de nota 10.

Produsele sunt livrate la domiciliu, iar montajul este inclus. Nu ai nevoie de consumabile şi nici de scule sau de echipamente, fiindcă echipa de meşteri vine pregătită pentru a asigura un montaj de calitate superioară.

Toţi cumpărătorii gândesc la fel, fiindcă şi eu am trecut prin aceste clipe de îndoială: „Cumpăr bunuri de folosinţă îndelungată, au perioada de garanţie, dar ce mă fac dacă se strică după ce trece termenul de garanţie?”

Nu este deloc plăcut să nu ştii la cine să apelezi în cazul în care se strică sistemul de închidere sau de deschidere!

La furnizorul prezentat mai sus se oferă servicii de reparaţii post-garanție, fiindcă aici empatia se află la ea acasă.

Această echipă de specialişti şi-a dat seama cât de frustrant este să poţi repara gratuit ceea ce ai cumpărat de valoare, dar lucrurile acelea să se strice tocmai la fix după expirarea termenului.

Gama de culori este variată, aşa că poţi asorta tâmplăria la culoarea pereţilor sau la decoraţiunile interioare.

Ai libertate deplină şi vestea bună este că finisajul unor tâmplarii este rezistent la zgârieturi.

Ador tâmplăria PVC fiindcă se lasă deschisă numai din interior şi că o mână străină şi rău intenţionată din afară nu poate forţa geamul să se deschidă!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here