Din 10 mai, primul multiplex din oraș, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

0
  • Cinema City va fi inaugurat pe 10 mai, la etajul 1 al centrului comercial

  • 6 săli de cinema și peste 1.000 de locuri disponibile pentru clienți 

Shopping City Râmnicu Vâlcea își întregește mixul de divertisment și se transformă în destinația ideală pentru pasionații filmelor pe marile ecrane. Pe 10 mai, la etajul 1 al centrului comercial, se deschide Cinema City, primul multiplex din oraș și cel mai modern cinematograf din județul Vâlcea.

Fiind cel mai mare operator de cinematografe din România, cu activitate de peste 10 ani în țară, Cinema City le oferă clienților săi confort la cele mai înalte standarde și tehnologie de ultimă generație pentru vizionarea celor mai noi filme. Multiplexul din Shopping City Râmnicu Vâlcea va cuprinde 6 săli 2D si 3D, complet digitalizate, acestea însumând peste 1.000 de locuri cu unghiuri perfecte de vizibilitate la vizionarea fiecărui film.

Cinema City își va deschide porțile pentru pasionații de cinematografie începând cu 10 mai, în zona de divertisment a centrului comercial. O gamă variată de filme vor fi disponibile pentru vizionare în cele 6 săli echipate modern, printre care Răzbunătorii: Războiul infinitului” 3D, Deadpool 2”, Hai că sunt belea”, Amnezie cu suprize”, Peter Iepurașul” 2D dublat în română, România neîmblânzită” 2D și Rampage: Scăpați de sub control” 3D.

Biletele sunt disponibile începând cu prețul de 18 lei pentru filmele 2D, respectiv 19,5 lei, pentru filmele în varianta 3D. Prețul de achiziționare al biletelor poate varia în funcție de mai multe criterii, printre care categoria de vârstă, ora și data proiectării, dar și de formatul filmului. Clienții Cinema City au posibilitatea de a-și rezerva deja locul sau de a achiziționa bilete online la filmele preferate pentru prima săptămână pe  https://www.cinemacity.ro/cinemas/ramnicu-valcea#/summary.

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Odata cu deschiderea noului multiplex, compania are 26 de multiplexuri în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Piatra Neamț, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş,Timişoara, Galați si Ramnicu Valcea.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here