Mehedinți: Lemne confiscate în comuna Vrata – la acțiune a participat și Garda Forestieră Râmnicu Vâlcea

0

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Mehedinți au confiscat peste 55 metri cubi de lemn, în urma neregulilor constatate în timpul unor controale silvice, la o societate comercială. 

Miercuri, 9 mai 2018, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică au efectuat un control pe linia depozitării materialului lemons la sediul unei societăți comerciale din județul Dolj, care are punct de lucru în comuna Vrata, județul Mehedinți.

În urma activităților desfășurate, poliţiştii au descoperit că în perioada 01.01.-09.05.2018, societatea a primit în depozit cantitatea de 29,85 metri cubi cherestea de molid fără avize de însoțire.

Totodată, în urma verificării documentelor, poliţiştii au stabilit că în aceeași perioadă, societatea a expediat cantitatea de 26,78 metri cubi lemn pentru foc, specia stejar, fără avize de însoțire.

Astfel, societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos identificat, în valoare de peste 22.000 de lei, a fost confiscat.

În activități au fost angrenați și ingineri din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here