One Weekend to Remember 2018, cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia

0
Credit Foto: George Bufan

One Weekend to Remember, la a II-a ediţie, cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia, şi-a închis porţile luni – 7 mai 2018

Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova a primit, în cele trei zile ale festivalului peste 1600 de oameni, pasionaţi sau simpli spectatori, atât din România cât şi din Anglia, Franţa, Portugalia, Italia, Spania, Bulgaria şi Ungaria.

Dansatori profesionişti şi amatori de salsa, bachata, kizomba, rueda de casino, semba şi afro-house, au încheiat evenimentul cu o ultimă petrecere de neuitat.

În cadrul festivalului a fost organizat şi INTERNAŢIONAL KIZZCUP, CRAIOVA 2018, cel mai valoros concurs de kizomba/semba din România şi printre cele mai mari din lume.

Acesta şi-a desemnat câştigătorii după un spectacol artistic de mare valoare, arbitrat de unii dintre cei mai cunoscuţi artişti internaţionali, astfel:

Locul 1: Paul Bucur & Judit Borzasi, premiu 1000 euro, din Cluj Napoca – Școala Sonrisa

Locul 2: Armând Palaghia – Lavinia Maria, [premiu 500 euro, din Iaşi – Şcoala Dansatorii Anonimi

Locul 3: Marius Ioniţă – Ana Maria Stoica, premiu un City Break, din Bucureşti – Şcoala Good Mood

Credit Foto: George Bufan

Anunţăm şi ediţia a III-a a evenimentului, ce va avea loc în perioada 3-5 mai 2019 şi promitem că vom depăşi actuala performanta şi vom duce One Weekend to Remember Craiova în galeria celor mai titrate festivaluri internaţionale.

Şcoala Latino4You şi Craiova Latino

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here