„Cupa 28 februarie” la tenis de masă – competiție organizată de ISU Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt

0

Miercuri, 19 ianuarie 2020, au debutat activitățile sportive organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt, cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, sărbătorită în data de 28 februarie.

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu” Slatina a fost gazda „Cupei 28 februarie” la tenis de masă. La startul competiției s-au aliniat peste 20 de sportivi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor Slatina, Bazei 99 Deveselu, Unității Militare 1252 Caracal și Unității Militare 2628 Caracal.

Clasament la proba de simplu:

  • locul I – Preda Marian Adrian – ISU Olt
  • locul II – Muscalu Tony – IJJ Olt
  • locul III – Nicolae Iulian – IJJ Olt

Clasament la proba de dublu:

  • locul I – Preda Marian Adrian și Rău Flavian – ISU Olt
  • locul II – Nicolae Iulian și Muscalu Tony – IJJ Olt
  • locul III – Stoica Ștefan și Dumitru Traian – ISU Olt

Domnul Colonel Adrian TĂNASE – Inspector Șef al ISU Olt și domnul Maior Dorel VIIȘOREANU, președinte A.S. „Pompierul” Olt le-au înmânat câștigătorilor diplomele și cupele.

Întrecerile sportive vor continua, în zilele de 20, 21 și 25 februarie 2020, când se vor desfășura competițiile de minifotbal, în municipiul Caracal și volei, în municipiul Slatina.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here