Puterea plantelor: Cum să-ți asiguri o imunitate optimă la orice vârstă și în orice anotimp

0

Societatea contemporană impune tuturor un ritm al vieții din ce în ce mai alert. Acest fapt implică, în mod inevitabil, un acut sentiment al lipsei de timp. În consecință, fiecare persoană va avea de înfruntat un inamic pe cât de insidios, pe atât de periculos: stresul. Acesta atrage după sine un cortegiu impresionant de probleme, dintre care se distinge scăderea considerabilă a imunității orgasmului ce are drept consecințe repetate probleme de sănătate și pierderea  micilor bucurii ale vieții.

Iată câteva sfaturi utile pentru menținerea unei imunități corespunzătoare și a unei sănatăți de invidiat

1. Asigurarea unui aport corespunzător  și constant de vitamine și minerale

Un stil de viață sănătos presupune o hrană corespunzătoare, bogată în  nutrienți, care ne vor asigura nu numai energia necesară funcționării corecte a  organismului dar și un optimism de neînvins.

Nu este însă un lucru facil să  poți realiza o îmbinare armonioasă  a preparatelor culinare, în așa fel încât să fie și gustoase dar, mai ales corespunzătoare.

Natura a fost însă și va rămâne întotdeauna aliatul omului, oferindu-i produse atât de complexe, încât nu pot fi egalate sau înlocuite.Un astfel de exemplu îl constituie produsele stupului. Acestea constituie o sursă completă de vitamine și uleiuri esențiale, fiind chiar un antibiotic natural, fără efecte secundare. Lăptișorul de matcă este, de departe, un ”aliment” de excepție, integrând toate principiile nutritive care fortifică organismul. Au fost demonstrate, de-a lungul timpului, proprietățile sale binefăcătoare asupra stării de sănătate dar și efectele benefice asupra tenului. Deși este un ingredient foarte dificil de obținut, Apiland vă oferă oportunitatea de a achiziționa online lăptișor de matcă  in forma pura, pretul fiind unul avantajos pentru orice buzunar!

Uneori, din lipsă de timp și pentru rezultate imediate, unii oameni aleg produsele de sinteză  cu scopul susținerii sistemului imunitar. Se ignoră astfel efectele pe termen lung ale unor astfel de substanțe. Pentru menținerea sănătății dar și pentru o îngrijire corporală corespunzătoare nu ezitați să folosiți produse naturiste de la Puterea Plantelor, fiind bine cunoscut faptul că industria farmaceutică cât și cea cosmetică folosesc principiile active ale plantelor  în realizarea preparatelor, dar acestora le sunt adăugate alte produse chimice.

Organismul uman se simte cel mai bine când este racordat la ritmurile naturii. De aceea,  este de preferat utilizarea plantelor în îngrijirea corporală cât și cu rol de prevenție. În plus, o stare bună  de sănătate oferă și frumusețea atât de mult dorită de fiecare persoană. Preparatele din plante au marele avantaj de a menține acea naturalețe a tenului rezultată din procesele normale ale organismului, în comparație cu ofertele industriale ce induc un aspect artificial.

2. Optimizarea  orelor de somn în vederea obținerii odihnei  calitative și suficiente

Se știe faptul că un om odihnit este si un om vesel, dar în urma studiilor științifice întreprinse în ultimii ani, s-a demonstrat legătura directă  între numărul orelor  de somn și starea de sănătate a persoanei. Astfel s-a ajuns la concluzia că un numar de aproximativ opt ore de somn pe noapte asigură premisele unei stări de sănătate mulțumitoare deoarece, în această perioadă, organismul descoperă și rezolvă breșele imunitare apărute în timpul desfășurării activităților cotidiene.

3. Menținerea  unei vieți active  și combaterea sedentarismului  sunt factori importanți care ajută sistemul imunitar să identifice și să elimine disfuncționalițățile apărute

Este știut faptul că inima nu dezvoltă tumori  maligne, deoarece se află într-o continuă mișcare. În mod asemănător, fiecare organ funcționează la nivel corespunzător atunci când este pe deplin activat, adică prin consum de energie, care atrage dupa sine și eliminarea substanțelor toxice rezultate în urma proceselor metabolice.

4. O stare psihică optimistă contribuie la menținerea unei imunități ridicate deoarece organismul nu este încărcat cu acele substanțe nocive generate de starea de  tristețe

După cum există hormonul fericirii care activează procesele benefice din corp, la fel există și alte rezultate chimice ale nefericirii care ne otrăvesc în mod neștiut.Oferiți-vă, așadar, în orice clipă șansa unei vieți de calitate prin bucuriile mici pe care să le trăiți în mod constant.

În concluzie, dacă veți avea grijă de propria sănătate trupească și sufletească,veți fi, cu siguranță, un om împlinit și fericit. Și, nu uitați: norocul este de partea celor curajoși!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here