Albert Cristian Mufturel a reprezentat cu succes ISU Drobeta la Concursul Național CEL MAI PUTERNIC POMPIER

0

Plutonierul major Albert Cristian Mufturel a reprezentat cu succes ISU Drobeta la Concursul Național CEL MAI PUTERNIC POMPIER, desfăşurat, în perioada 7-8 iunie 2018, în municipiul Alba Iulia.

Pompierul îşi desfăşoară activitatea în cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin, fiind şeful echipajului de scafandri-salvatori.

Pentru această competiţie, pregătirea nu a fost una specifică bazată pe parcurgerea probelor desfăşurate în concurs, ci printr-un antrenament individual asiduu, susţinut de pasiunea pentru culturism, dar şi din dorinţa de perfecţionare, izvorâtă din profesionalismul dovedit la locul de muncă.

Deşi are o capacitate fizică şi mentală de invidiat, salvatorul apreciază traseul competiţiei ca unul foarte solicitant, pentru parcurgerea lui fiind nevoie de: determinare, forţă, rezistenţă şi control.

Colegul nostru, plt. maj. Albert Cristian Mufturel, a demonstrat că deţine aceste calităţi, reuşind să se claseze pe locul 9 în concurs.

Rezultatul este unul foarte bun, luând în considerare că pompierul a participat pentru prima dată la această competiţie, unde s-au întrecut 85 de salvatori din cadrul a 32 de inspectorate pentru situaţii de urgenţă din ţară, probele fiind adaptate după cele ale concursurilor sportive internaţionale ale pompierilor organizate la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor.

Îl felicităm şi îi dorim succes pe mai departe! 

ISU Drobeta - Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here