Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea solicită ajutorul consilierilor județeni

0

Stimate domnule/doamnă consilier judeţean, 

Vă rog să primiţi prezentul înscris ca pe un ultim apel la raţiune şi la condescendenţă şi să susţineţi, prin votul dumneavoastră, în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea, din data de 21 iunie 2018, atribuirea spaţiilor necesare desfăşurării activităţii Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea.

În prezent, Centrul îşi desfăşoară activitatea în nişte spaţii pe care nu vi le mai descriem aici, dar pe care le puteţi viziona în fotografiile anexate.

Spaţiile pe care le solicităm nu sunt pentru şefi sau personalul TESA, ele sunt necesare pentru desfăşurarea activităţii unor oameni care fac muncă de documentare, arhivare, cercetare şi creaţie, de cultură populară tradiţională în judeţul Vâlcea.

De asemenea, în aceste spaţii vom depozita arhiva Centrului, arhivă de peste 50 de ani, care nu poate fi cuantificată în cifre, lei, euro sau alte valute. Spaţiile în care stăm acum nu sunt autorizate pentru desfăşurarea niciunei alte activităţi şi, de altfel, şi din această pricină ni s-a cerut să-l evacuăm.

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea nu are culoare politică, iar prin votul dumneavoastră, la 50 de ani de activitate al acestuia, aveţi libertatea de a alege cum vreţi să rămâneţi în istoria acestei instituţii.

Noi vă mulţumim şi aşteptăm cu interes şi încredere decizia dumneavoastră.

Echipa,
C.J.C.P.C.T. Vâlcea

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here