Pompierii mehedinţeni pe podium la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne

0

Trei pompieri mehedinţeni au obţinut rezultate remarcabile la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne, care, anul acesta, a fost găzduit de municipiul Iaşi. Peste 200 de sportivi din cadrul IGSU, IGPR, IGPF şi IGJR au concurat în cadrul probelor specifice pentru a-şi demonstra calităţile sportive şi pentru a obţine un loc pe podium.

Cei mai buni atleţi ai campionatului au fost reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, fiind urmați, în clasamentul general, de Inspectoratul General al Poliției Române, locul III i-a revenit Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și locul IV  Poliției de Frontieră.

Din lotul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au făcut parte şi trei pompieri mehedinţeni care au reprezentat cu succes Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Drobeta” al Judeţului Mehedinţi, fiind recompensaţi cu diplome şi premii.

Campioana, căpitan Lavinia Brebu a fost, din nou, pe podium, menţinându-şi prima poziţie în clasament la proba cros 2000 m – femei peste 30 de ani şi obţinând locul al II-lea la proba 800 m – femei peste 30 ani.

Locul II a fost obţinut şi de colegul nostru plt. maj. Dobrescu Florin din cadrul Staţiei de Pompieri Strehaia, la proba viteză 100 m – categoria bărbaţi  35-45 ani.

Cel  de-al treilea pompier prezent la campionat, sg.maj. Deliu Marius din cadrul Staţiei de Pompieri Strehaia a reuşit să ocupe locul IV la proba viteză 100m – categoria bărbaţi sub 35 de ani.

Apreciem efortul depus de colegii noştri de a se pregăti pentru participarea la această competiţie şi îi felicităm pentru determinarea, ambiţia şi perseverenţa de care dau dovadă de fiecare dată, arătând că pentru a fi cel mai bun este nevoie de implicare şi antrenament.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi
Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here