Pompierii militari din cadrul ISU Drobeta au intervenit, în cursul zilei de 4 iulie 2018, la 15 intervenţii

0

Miercuri, 4 iulie 2018, la ora 09:52, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o ambulanță S.M.U.R.D. și trei pompieri militari, la un accident rutier produs între două autoturisme pe DJ 607B, între localitățile Jidoștița și Breznița Ocol. Acesta s-a soldat cu o victimă (femeie în vârstă de circa 59 de ani cu dureri cervicale și la nivelul membrului inferior drept), căreia i s-a acordat primul ajutor medical calificat, fiind transportată de către echipajul S.M.U.R.D. la U.P.U. Dr.Tr.Severin.

La ora 15:19, Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu o ambulanță S.M.U.R.D. și trei pompieri militari, la un accident rutier produs între două autoturisme la intersecția străzilor Călărași și Nicu Cernăianu în municipiul Dr. Tr. Severin. În urma accidentului au rezultat două victime rănite ușor, cărora li s-a acordat primul ajutor de urgență de către echipajele S.M.U.R.D. și S.A.J., ambele refuzând transportul la U.P.U..

La ora 19:21, Stația de Pompieri Vânju-Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și şase pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în localitatea Rogova. La intervenție a participat și un voluntar din cadrul S.V.S.U. Rogova. Au ars circa 10 mp dintr-o anexă construită din lemn și învelitoare din țiglă, fiind salvate 10 păsări. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinantă de jarul căzut din sisteme de încălzire.

Serviciul SMURD din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit la 12 urgenţe medicale

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here