CRAIOVA: Restricţie de circulaţie rutieră în vederea desfășurării partidei de fotbal ce va avea loc sâmbătă

0

În vederea desfășurării partidei de fotbal dintre echipele FC CFR 1907 Cluj si U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV ce va avea loc sâmbătă, 14 iulie 2018, pe stadionul Ion Oblemenco din municipiul Craiova, se va restricţiona circulaţia rutieră după cum urmează:

Sâmbătă, 14 iulie 2018, în intervalul orar 16:00-23:30, se va restricționa circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

– bld. Știrbei Vodă, de la intersecția cu bld. 1 Mai și str. Gheorghe Bibescu, până la intersecția cu str. Râului;
– str. Ecaterina Teodoroiu, de la intersectia cu str. Bucovăț, până la intersecția cu str. Câmpia Islaz;

Sâmbătă, 14 iulie 2018, în intervalul orar 22:15-23:30, se va restricționa circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

– bld. Știrbei Vodă, de la intersecția cu str. Calea Unirii până la intersecția cu bld. 1 Mai si str. Gheorghe Bibescu, pe sensul de mers către stadionul Ion Oblemenco;
– str. Gheorghe Bibescu, de la intersecția cu str. Madona Dudu până la intersecția cu bld. Știrbei Vodă;
– str. Câmpia Islaz, de la intersecția cu str. Gheorghe Bibescu până la intersecția cu bld. Știrbei Vodă.

Accesul în zonele restrictionate va fi permis pentru mijloacele de transport in comun, pentru autovehiculele care dețin permis valabil, precum și pentru autovehiculele televiziunilor DigiSport și ProTV.

INFORMAȚII ACTUALIZATE – JANDARMERIA ADUCE PRECIZĂRI

Sâmbătă, 14 iulie 2018, ora 20.30, va avea loc pe Stadionul ”Ion Oblemenco” Supercupa României, ce se va disputa între echipele F.C. CFR 1907 CLUJ-NAPOCA și U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, doar pe bază de bilete sau invitații.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se va realiza cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Pe Esplanada din fața stadionului ”Ion Oblemenco” (perimetrul situat între aliniamentul gardurilor de la bulevardul Știrbei Vodă și Peluza a II-a/ Sud) se va organiza un Fanzone, spațiu de divertisment exclusiv pentru deținătorii de bilete de acces la partida de fotbal.

Aproximativ 200 de jandarmi, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor, care vor fi prezenți la evenimentul sportiv, precum și la evenimentul organizat cu această ocazie.

Informații și recomandări pentru spectatori

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare, recomandăm spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Informăm suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis să staționeze pe scările care delimitează sectoarele, să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și pază sau al forțelor de ordine.

Fumatul în tribunele stadionului este interzis, în conformitate cu prevederile legale.

De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.

Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților la această competiție sportivă.

Accesul în stadion cu steaguri ale altor echipe decât cele angrenate în meci, cu vuvuzele, animale de companie, boxe portabile este interzis.

Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here